Workshop Leiderschap in de dagelijkse praktijk

Over leiderschap in de dagelijkse praktijk

 Bruikbare tips voor waar je als leidinggevende mee worstelt

Als leidinggevende moet je wel een beetje van je medewerkers houden, compleet met al hun makke. Net als met opvoeden is houden van helaas niet afdoende voor medewerkers om het beste uit zichzelf halen en dat met plezier hun werk te doen.

In een korte interactieve bijeenkomst, lichten we een tipje van de sluier op hoe Buro de Plooi hoe aankijkt tegen leidinggeven en leiderschap in de praktijk. Vanuit onze jarenlange ervaring, als zowel leidinggevende als coach en trainer, hebben we een eigen aanpak op leidinggeven ontwikkeld.

Benieuwd naar onze aanpak?

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met jou aan de slag over de onderwerpen waar je zoal mee te maken krijgt in je dagelijks werk als leidinggevende. Doel is om je medewerkers optimaal te laten functioneren. Onze aanpak kenmerkt zich door een gezonde dosis humor.

Wanneer deze bijeenkomst naar meer smaakt, attenderen we je graag op onze trainingen op het gebied van leidinggeven:

  • Operationeel leidinggeven speciaal bedoeld voor leidinggevenden die dicht bij de uitvoering staan en nog weinig leidinggevende ervaring hebben.
  • Coachend leidinggeven voor die leidinggevenden die vanuit hun eigen gedrag en handelen het beste uit zichzelf en hun medewerkers willen halen.

Aanbod

Wij bieden deze bijeenkomst voor maximaal 10 leidinggevenden aan voor 95 euro per persoon exclusief BTW, op ons kantoor te Apeldoorn.

Naast een hand-out van de presentatie krijg je een checklist mee die handig is om het niveau van je medewerker vast te stellen. Vervolgens kun je hierop een ontwikkelplan samenstellen

Data

Deze bijeenkomst wordt dit najaar 2 keer georganiseerd. Beide keren van 15.00 – 18.00 uur zodat je filevrij kunt komen en ook met een gevulde buik terug kunt rijden.

Woensdag 27 september

Donderdag 2 november

Locatie

Buro De Plooi,

Camelot, Gardenierslaan 3

7314 CS Apeldoorn

Tenslotte

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via info@miekesteenbergen.nl . Voor meer informatie kun je bellen naar 055-3016596.